تهیه مواد اولیه نوشیدنی و آبمیوه با بهترین کیفیت
اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیموترش و هم پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 میباشد.
نام آیوپاک آن 2-hydroxypropane-1,2،3-tricarboxylic acid است
اسید سیتریک در صنایع نوشابه، آبمیوه، آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده میگردد و علاوه بر طعم دهندگی باعث تنظیم PH نیز میشود.
یکی از سادهترین روشهایی که برای تولید آن بکار میرود استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر است.
اسید سیتریک در دو نوع ” مونوهیدرات (آبدار) ” و ” آن هیدروز (خشک یا بدون آب) ” به صورت پودر کریستال تولید می شود.
اسید سیتریک عموماً در کیسههای کاغذی و چند لایه بسته بندی میگردد و به فروش میرسد.
صنایع غذایی و صنایع نوشیدنی
صنایع نوشیدنی
صنایع نوشیدنی -که در زبان انگلیسی با Beverage Industry یا Drink Industry شناخته میشود- وظیفه تهیه و تولید نوشیدنیها یا محصولات خوراکی آماده آشامیدن (ready to drink) دارد.
نوشیدنی ها به صورت بطری (پلاستیکی یا شیشهای) یا قوطی فلزی بسته بندی میشود.
نوآوریهای صنایع نوشیدنی که باعث رشد و توسعه نوشیدنیهای غیر الکلی شدهاند عبارتند از: کارخانههای تولید نوشیدنیها، پردازش نوشیدنیها و بسته بندی نوشیدنیها.
ما در این سالها سعی کردیم بهترین کیفیت با بهترین قیمت را برای شما به ارمغان بیاوریم،حتما این امر را در همکاری با شیمیایی جام تجربه کنید در خدمت هستیم.
شرکت شیمیایی جام همیشه به خواسته مشتری اهمیت زیادی میدهد. و در این راستا در صنایع نوشیدنی و آبمیوه هم با بهترین مواد اولیه نوشیدنی و آبمیوه در خدمت شما بزرگواران می باشد.
حتما برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
آسپارتام
آسپارتام جایگزین قند از خویشاوندان شیمیائی نزدیک دی پپتیدل – آسپارتیل – ل. فنیل آلاتین است. هر دیپپتید ترکیبی از دو اسیدآمینه است که آجرهای ساختمانی پروتئین هستند.
آسپارتام برخلاف ساکارید و سیکلامات که بدون تغییر از بدن دفع میشوند،
به اسیدهای آمینه طبیعی سازندهاش تجزیه میشود، و آنها نیز بهنوبه خود در مسیرهای سوخت و ساز معمولی بدن به اجزای کوچکتری شکسته میشوند. شیرینی آسپارتام ۲۰۰ برابر بیشتر از ساکاروز (قند معمولی) است.
آسپارتام دارای یک گروه عاملی الکلی (در اینجا کربوکسیلیک اسید)
یک گروه عاملی آمینی یک گروه عاملی آمیدی و یک گروه عاملی استری و یک حلقه بنزن (C6H6) است.
فرمول مولکولی آسپارتام C14H18N2O5 است. جرم مولی آسپارتام ۲۹۴/۰۹ است.
شیمیيي جام وارد کننده مواد افزودنی صنایع غذایی شیرینکنندههای مصنوعی ساخارین – آسپارتام – آس سولفام – سوکرالوز مي باشد .
جهت خرید واطلاع از قیمت فروش شیرینکننده مصنوعی ساخارین – آسپارتام – آس سولفام – سوکرالوز با ما تماس حاصل فرمایید .